About

Fotografia mea
Joc de idei , sentimente , ganduri ?

joi, 1 octombrie 2009

Cancerul la san

Yellow all :)

Astazi voi incepe un subiect care ne intereseaza pe toti ( bine poate pe baieti nu asa intr-o mare masura,oricum parerea mea este k ar trebui si pe ei la fel,atata timp cat au si ei mame,iubite care sunt expuse acestei boli) si anume "cancerul la san" .
Este o problema care poate aparea din diferite motive , cum ar fi : tutunul , stresul ,alimentatie necorespunzatoare , cofeina , consumul de alcool si multi alti factori,despre care voi discuta in viitor .
Mai jos regasiti un articol din Curentul care m-a inspirat sa deschid acest subiect , plus campania Avon ,de unde am si achizionat niste chestii roz fff dragutze .


Femeile care se confruntă cu izolarea socială prezintă un risc mărit de a se îmbolnăvi de cancer la sån, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Chicago din SUA. Aceştia susţin că stresul şi anxietatea cauzate de izolarea socială sau de singurătate pot grăbi creşterea unor tumori potenţial letale, relatează „Daily Mail“. Studiile anterioare au arătat că sprijinul membrilor familiei sau al prietenilor măreşte şansele de refacere după o boală precum cancerul la sån.

Click "Breast Cancer" pt mai multe informatii !

Un comentariu: